Uslovi isporuke

Rok isporuke

Nakon potvrde, porudžbina ulazi u statusnu obradu. Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu vaše porudžbine putem email-a.
Period obrade porudžbine je najčešće 3-5 radnih dana. Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će vas kontaktirati početkom naredne nedelje.
Od tog trenutka rok isporuke je 3-5 radnih dana.

Preuzimanje pošiljke

Odabrana kurirska služba sa kojom sarađujemo (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas), pošiljke donosi na adresu za isporuku u periodu od 08:00-16:00h. Molimo vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je vizuelno pregledati paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte pošiljku i odmah nas obavestite, pozivom na naš broj telefona ili putem e-pošte koji je određen za kontakt sa nama. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozovete na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine i ugovora o novim terminima isporuke. Ako vas i tada ne nađete na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju.

Cena isporuke

Cena isporuke definisana je i jasno istaknuta na stranici Korpa.

NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste u uslovima isporuke.