Povraćaj sredstava

Kontaktirajte nas pozivanjem na naš broj telefona ili nam pošaljite e-poštu sa podatkom vašeg broja računa/otpremnice, vaš JMBG (opciono), broj dinarskog tekućeg računa i naziv banke u kojoj imate navedeni račun.
Kada dostavite potrebne podatke, biće kreirana dokumentacija koja će vam sa procedurom za vraćanje sredstava biti prosleđena na email adresu koju ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine.

Povraćaj sredstava se vrši isključivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.

U slučaju vraćanja robe, ili vraćanja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica, djelomično ili u cijelosti, bez obzira na razlog vraćanja, naša Internet prodavnica je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo putem VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja. To znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun kartice korisnika.
Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima u Online prodavnici, koji je gore naveden, ne možete slati adrese koje su navedene na nalogu-otpremnici.
Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu o trošku pošiljaoca.